ChokoladeIS

11. august 2011 § 2 kommentarer

Minus laktose, minus gluten og minus ismaskine

Når man er laktoseintolerant, kommer man hurtigt til at savne den cremede, runde smag, der kendetegner en god flødeis. Men med smagen på denne bananchokoladeis er fløden slet ikke er nødvendig! Jeg sørger altid for at have et par poser frosne bananer i fryseren.

Ingredienser: (2 personer)

3 bananer frosset i mindre stykker

6 spsk. glutenfrit kakaopulver (eller normalt kakaopulver, hvis man tåler gluten)

1 spsk. sirup (fx Agavesirup)

1 knsp. vaniljepulver

1 tsk. kokosolie (kan udelades)

Fremgangsmåde:

  1. Tag bananerne ud af fryseren og lad dem tø i 15-20 minutter.
  2. Kom bananer, kakaopulver, vaniljepulver og kokosolie i en foodprocessor og kør til det hele er en glat masse. Det er nødvendigt at stoppe undervejs og skrabe kanterne for at få det hele med.
  3. Server isen med det samme, fx med kokos og friske sommerbær.
Advertisements

§ 2 Responses to ChokoladeIS

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading ChokoladeIS at Minus Gluten & Laktose.

meta

%d bloggers like this: