Spinatblinis

13. august 2011 § 2 kommentarer

Et lækkert og sundt alternativ til de traditionelle blinis. Server dem fx med laks og avokado, eller brug dem i stedet for franskbrød.  

Ingredienser: ( Giver ca. 15 blinis)

2 æg

1 dl. fuldkornsrismel (eller anden glutenfri mel)

2 dl. soyamælk (eller anden laktose- og glutenfri mælk)

4 dl. kogt quinoa

100 g. fint hakket frisk spinat

1 spsk. olie

2 tsk. salt

Olie til stegning

Fremgangsmåde:

1. Rør æggene og melet til en glat dej uden klumper.

2. Rør soyamælken i dejen lidt efter lidt.

3. Rør den kogte quinoa, saltet og olien i dejen.

4. Rør den hakkede spinat i dejen.

5. Blinidejen er nu klar til at blive stegt.

6. Steg blinierne i olie på en pande ved mellemvarme, så stegeskorpen ikke bliver for hård.

7. Lad blinierne køle lidt af før servering.

Velbekomme!

Reklamer

§ 2 Responses to Spinatblinis

  • Julie siger:

    Det vil jeg prøve, tak for den! Men tænkte på, hvad er det for en hvis creme eller dressing som er på det sidste billede? Jeg er ikke lactose intolerant, så ville creme fraice passe til dette?

  • Minus siger:

    Hej Julie,

    Jeg har brugt neutral soya yoghurt fra Alpro som substitut for creme fraiche. Så du kan sagtens bruge creme fraiche istedet.

    God fornøjelse med opskriften

    Louise

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Spinatblinis at Minus Gluten & Laktose.

meta

%d bloggers like this: