Citronlinger

14. august 2011 § 2 kommentarer

Friske, smagfulde og rigtig nemme at lave. Server dem som petit four til en god kop te eller kaffe. 

Ingredienser:

2 dl. smuttede mandler

Skrællen af en usprøjtet citron

½ dl. sirup (fx Agavesirup)

1 dl. kokosmel

Fremgangsmåde:

1. Mal de smuttede mandler til mandelmel i en foodprocessor.

2. Tilsæt citronskrællen og siruppen. Kør det hele i foodprocessoren indtil det er en samlet masse.

3. Form mandelmassen til små kugler og rul dem i kokosmelet.

4. Lad citronlingerne stå på køl i minimum en time før servering. Velbekomme!

Reklamer

§ 2 Responses to Citronlinger

  • Rikke siger:

    Endelig en side, hvor den glutenfri mad tager sig lækkert ud…tak for det. Har en glutenfri bagebog derhjemme med opskrifter, der ligner noget en flok børnehavebørn har klasket sammen;)det er jo ikke særlig inspirerende…, men det er din blog ihvertfald:)

    • Minus siger:

      Hej Rikke,
      Jeg er glad for at kunne inspirere dig til lækre glutenfri diæt. Der vil løbende komme nye gluten- og laktosefri opskrifter på bloggen, så følg endelig med! Louise

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Citronlinger at Minus Gluten & Laktose.

meta

%d bloggers like this: