Mangoispinde

30. august 2011 § Skriv en kommentar

Minus gluten, minus laktose, minus tilsat sukker, plus super nemme at lave

Ingredienser: (6 små ispinde)

1 moden mango (ca. 150 g. frugtkød)

1 dl. neutral soyamælk

1 dl. kokosmælk

Fremgangsmåde:

1. Skær mangofrugtkødet fri fra stenen og skrællen.  Se vejledning her.

2. Kom mangofrugtkødet, soyamælken og kokosmælken i en blender, og blend indtil det er en jævn masse.

3. Hæld mangoismassen i isforme og frys dem i minimum fem timer inden servering.

Isene kan også laves med mange andre frugter. Prøv fx ananas, fersken, eller jordbær, som  vist nedenfor.

Hvis man ikke er den lykkelige indehaver af ispindeforme endnu, så kan man blive det her: Amazon.

God fornøjelse!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Mangoispinde at Minus Gluten & Laktose.

meta

%d bloggers like this: