Glutenfri pasta

1. september 2011 § Skriv en kommentar

Der findes efterhånden rigtig mange slags glutenfri pasta i de danske supermarkeder, specialbutikker og webbutikker, men desværre er alle ikke lige gode. Efter at have prøvet en bred del af sortimentet, er min konklusion den, at den bedste glutenfri pasta, altid  har majsmel som hovedingrediens. Til forskel fra rispasta og boghvedepasta, der bliver blød og kedelig, bevarer majspastaen sin form og har samme ”bid” som den traditionelle durumpasta.

Mine to yndlingspasta er Sempers med æg og Doves Farm majspasta.

Buon appetito!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Glutenfri pasta at Minus Gluten & Laktose.

meta

%d bloggers like this: