EfterårsIS

10. september 2011 § Skriv en kommentar

Nyd en frisklavet gluten- og laktosefri is i det smukke danske efterår.

Hos den italienske isbutik, Is à Bella, laves hver dag mange lækre varianter af gluten- og laktosefri is. Isen bliver lavet på rismælk og har en dejlig rund og cremet smag. Min personlige favorit er deres mørke chokoladeis, men også deres andre varianter er virkelig gode. Prøv fx mokkaisen, vaniljeisen, jordbærisen eller blåbærisen. På hjemmesiden Isabellais.dk findes deres adresseliste, men ud over de nævnte adresser, har Is à Bella netop også åbnet en lille butik i de nye Torvehaller i København.

Isbutikkerne ParadIS  har hver dag et bredt udvalg af frisklavet sorbet is, fx hyldeblomstsorbet, citronsorbet, brombærsorbet, melonsorbet og jordbærsorbet. Isen er som udgangspunkt både gluten- og laktosefri, men vær opmærksom på, at ”der kan forekomme svage spor af mælk” i sorbeten pga. anden isproduktion. Dette problem er jeg dog aldrig stødt på. Min yndlingssorbet er deres jordbærsorbet, som smager af sol og sommer. Adresselisen findes på paradis-is.dk under ”butikker”.

God fornøjelse!

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading EfterårsIS at Minus Gluten & Laktose.

meta

%d bloggers like this: