Hassellade

13. september 2011 § Skriv en kommentar

Hjemmelavet ”Nutella” helt minus gluten og laktose.

Ingredienser:

3 dl. hasselnødder

1 dl. glutenfrit kakaopulver (eller normalt kakaopulver, hvis man tåler det)

1 ½ dl. flormelis

1 tsk. vaniljesukker

2 spsk. kokosolie (anden smagsneutral olie kan også bruges, men så bliver konsistensen ikke lige så fast)

Fremgangsmåde:

1. Bag hasselnødderne i 10 minutter ved 200 grader, og ”rul” dem i et rent viskestykke indtil den brune hinde er faldet af.

2. Kom hasselnødderne i en foodprocessor og kør indtil de er blevet en jævn olieret masse.

3. Tilsæt kakaoen, flormelissen og vaniljesukkeret, og kør til det igen er en jævn masse.

4. Tilsæt kokosolien og kør igen til massen er jævn. Hæld herefter hassellademassen i en passende lufttæt beholder og stil den i køleskabet indtil den er fast.

Velbekomme!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Hassellade at Minus Gluten & Laktose.

meta

%d bloggers like this: