Squashbrød

21. september 2011 § Skriv en kommentar

Super nemt og lækkert brød med squash, valnødder og en masse sunde kerner. Minus Gluten & Laktose

Ingredienser:

25 g gær

3 dl.  vand

1 spsk.  olie

1 tsk. salt

120 g revet squash

100 g hirseflager

50 g hørfrø

80 g solsikkekerner

70 g grofthakket valnødder

300 g Jyttemel

Fremgangsmåde:

1. Kog vandet og lad det køle ned til det er lunkent. Opløs så gæret i det lunkne vandet og tilsæt olien samt saltet.

2. Rør det revne squash, hirseflagerne, hørfrøene, solsikkekernerne og de grofthakkede valnødder i gærblandingen.

3. Tilsæt melet lidt efter lidt under omrøring og ælt dernæst dejen med hænderne. Dejen skal føles våd men ikke fedtet.

4. Kom dejen i en smurt franskbrødsform og lad den hæve i 40 minutter ved stuetemperatur. Tænd ovnen på 200 grader.

5.  Pensel brødet med lidt olie og bag det ved 200 grader i 40 minutter.

Velbekomme!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Squashbrød at Minus Gluten & Laktose.

meta

%d bloggers like this: