Chai-Latte

13. oktober 2011 § Skriv en kommentar

En dejlig krydret efterårsthe med kanel, kardemomme og sort peber. God at varme sig på i det kolde efterårsvejr.

Hjemmelavet Chai-latte:

Det er både nemt og hurtigt at lave sin egen Chai-latte.

Ingredienser:

1 brev Chai-the (fx Yogi Tea, “Chai Black” eller Pukka, “Original Chai”)

1 dl. kogt vand

1 dl. soyamælk (eller komælk hvis man tåler laktose)

1 drys kanel

Evt. sirup eller sukker

Fremgangsmåde:

1. Lad Chai-thebrevet trække i det kogte vand i 10 min.

2. Varm og skum mælken, og hæld den i Chai-theen.

3. Sød evt.  Chai-latten med lidt sukker eller sirup, og drys med kanel.

Chai-latte på Kaffeplantagen:

Alternativet til at lave en hjemmelavet Chai-latte, kan man tage en tur på Kaffeplantagen, hvor de serverer en rigtig lækker Chai-latte på sojamælk. På Kaffeplantagen har man derudover mulighed for at vælge sojamælk i kaffen. De har både neutral sojamælk, sojamælk med calcium og sojamælk med vaniljesmag.

God fornøjelse!


Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Chai-Latte at Minus Gluten & Laktose.

meta

%d bloggers like this: