Knækbrød

26. marts 2012 § Skriv en kommentar

Hjemmebagt gluten – og laktosefrit knækbrød med kerner og frø. 

Ingredienser:

4 dl. blandede frø og kerner (fx hørfrø, sesamfrø, solsikkekerner og græskarkerner)

3 ½ dl. glutenfrit mel (fx rismel)

1 dl. glutenfrie havregryn

2 ½ dl. vand

½ dl. olie

1 tsk. salt

½ tsk.  glutenfrit bagepulver

Fremgangsmåde:

1. Rør alle ingredienserne sammen.

2. Rul  halvdelen af dejen ud mellem to stykker bagepapir. Dejen skal være 2-3 mm tyk.

3. Løft forsigtigt det øverste stykke bagepapir af, og  rids firkanter i dejen med en kniv.  Læg bagepapiret med knækbrødsdejen på en bageplade.

4. Gentag ovenstående med den anden halvdel af dejen.

5.  Stil bagepladerne i en kold ovn og sæt temperaturen til 220 grader, eller 175 grader ved varmluft. Bag knækbrødene i 30-35 minutter til de er let gyldne.

6. Knæk knækbrødene i firkanter efter endt bagning, og læg dem til afkøling på en bagerist.

Velbekomme!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Knækbrød at Minus Gluten & Laktose.

meta

%d bloggers like this: